LT EN
blogorama blogų apžvalga
Originalo forma blogorama
Susiję žodžiai blogas, blogeris, blogerizmas, bloginimas, blogininkas, blogintojas, blogologas, blogosfera, blogratis, fotoblogas, moblogas, superblogas, veblogas, videoblogas, vlogas, vlogeris, vloginimas, vloginti

Vartosenos pavyzdžiai

aš, žinok, puikiai supratau iš įrašo, kad „cia atskira eblog.lt bendruomenes blogu apzvalga":) o tu dabar pasistenk suprasti, kad blogorama ir blogų apžvalga yra vienas ir tas pats - tai sinonimai. kaip panorama ir tiesiog apžvalga:). intern. kom. 2007.

Blogorama pasirodo reguliariai kiekvieną dieną. intern. kom. 2007.

Viena iš populiariausių šio blogų temų yra Blogorama - savotiška blogerių Meka. Joje blogo autorius su aktyviomis nuorodomis pateikia jo galvai įdomiausių straipsnių ir temų publikuojamų kituose bloguose apžvalgas. Blogorama pasirodo reguliariai kiekvieną dieną. Ją pamėgo ne vienas blogeris, tame tarpe ir aš...Nežinau.lt autorius Blogoramos dėka sugebėjo įgauti daugelio blogerių pasitikėjimą ir pagarbą. Blogeriai džiaugiasi Blogoramoje aptikę nuorodas į jų straipsnius, liūdi jų neradę. intern. kom. 2007.

Pas nezinau.lt ir per ilgi, ir per daug:) Blogorama kartais fun (tiksliau anksčiau buvo fun), kai nebuvo tiek daug linkų. intern. kom. 2008.

Po pranešimo vienas žmogus iš auditorijos uždavė klausimą: kaip išpopuliarinti blogą? Keletas Džiugo paprastų patarimų: rašyti komentarus kituose bloguose; kelti tekstus į socialinės žiniasklaidos portalus, tokius kaip blogeriai.net arba topix.lt; kelti straipsnius į blogoramas. Nuo savęs pridėčiau įrašų periodiškumą ir, svarbiausia, kokybę. intern. kom. 2008.